Reviews

We proberen onze gasten te geven waar metlievde voor staat. Maar wie kan dit beter verwoorden dan onze gasten zelf. Hieronder vindt u enkele reacties op de diensten die we bieden. 

Algemene score:

4,5
Ik vond het een leerzame gezellige avond.
Voor herhaling vatbaar.
Roxanne Ruedisueli, Color Club

Algemene score:

5
Erg Leerzaam! Ik heb geleerd hoe je mensen op een goede manier kan benaderen met andere items uit de winkel. Zolang je het met passie en met liefde voor je vak doet, kan je geen fouten maken! Je leert alleen maar meer over jezelf
Julie van der Stek, Color Club

Algemene score:

4
Debbie is een lieve professionele styliste die oog voor detail heeft. Ze is heel toegankelijk en een heel fijn persoon om mee samen te werken. Graag tot een volgende keer!
Esther van 't Zelfde, Esther van 't Zelfde

Algemene score:

5
Debbie heeft een feilloos gevoel voor "what's hot or not"
Stijlvol, betrokken, meedenken en met humor.
Een top styliste om mee samen te werken !!
Ingrid Mol, Foto Door

Algemene score:

5
Het was super om Debbie vandaag bij ons in de winkel te hebben! Ze maakt verrassende sets en geeft veel goede tips waar je echt iets mee kan. Heel leerzaam, maar vooral ook op een leuke manier gebracht. Zou haar zeker aanbevelen.
Tess van der Beemt, Vero Moda

Algemene score:

5
Vandaag was Debbie bij ons in de winkel (Vero Moda) Zij heeft een groepje meiden geïnspireerd en haar passie voor mode overgebracht. Dit heeft zij heel erg leuk gedaan. Het was heel gezellig en vooral heel leerzaam om haar in de winkel te hebben.

Top stylist! Een echte aanrader!
Babs Douw, Vero Moda

Sociaal.