Debbie de Brie

Van jongs af aan is Debbie geïnteresseerd in mens en mode. Tijdens haar schooltijd werkte zij, zo vaak ze kon, in een kledingwinkel, om vervolgens ’s avonds het restaurant van haar oom en tante te openen. Haar liefde voor hospitality en vakmanschap zit in haar genen. 

Van 1997 tot 2015 runde Debbie de Brie een (dames) modezaak, met succes. Toch besloot zij in 2015 om het stokje over te dragen en zich volledig te gaan focussen op haar, in 2012 opgestarte, onderneming Metlievde. Waarvoor zij in 2013 als jonge moeder en zwanger van haar 2e dochter de Award ‘Meest Talentvolle Starter’ won. 

 

Door haar vele praktijkervaring weet zij als geen ander werkgever, werknemers en hun klanten aan elkaar te binden en doet dit nu op verschillende manieren.

Check fashionshow/ event, demonstraties & fashionclinics.

 

 

Haar doel is, middels ML, om creativiteit te stimuleren en daarmee het enthousiasme van vrouwen én de nieuwe generatie, aan de wakkeren om een individuele (kleding)stijl te ontwikkelen.

#MLFAVS

In maart 2017 lanceerde Debbie de hashtag #MLFAVS en deelt ML wekelijks haar favorieten. Omdat zij al járen oprecht blij wordt van bepaalde merken, toffe producten én de fysieke winkels die deze verkopen. Onder deze favorieten vallen óók momenten met haar gezin, plaatsen, of modebeurzen en meer moois dat ‘wel te krijgen’ maar ‘niet te koop is’.

#MLQTS

In december 2017 voegde Debbie daar #MLQTS aan toe, waarin zij treffende quotes uit mode- en vakbladen deelt die haar inspireren, prikkelen of ‘die ze zelf had kunnen zeggen’. 

Algemene score:

5
Super leuke avond.
Leuke bruikbare tips, veel gezelligheid en eye-openers.
We liepen jaren voor schut maar vanaf nu nooit meer!
Hiske Konings

Sociaal.